Recensie World of Rhythm

Op zondag 26 november vond de voorstelling ‘World of Rhythm’ plaats in het Munttheater. Deze avond bracht percussiemuziek op een moderne manier, geleid door Dominique Vleeshouwers en ondersteund door diverse artiesten, waaronder Percussion Ensemble Weert. Het unieke aspect van de voorstelling was de integratie van slagwerk, spoken word en andere kunstvormen, waardoor een veelzijdige en betoverende ervaring ontstond.

De reis door verschillende muzikale werelden begon in Marokko en bracht de magie naar Weert, met een multicultureel publiek, waaronder asielzoekers. De avond was gevuld met bruisend enthousiasme. De artiesten verkenden de grenzen van percussiemuziek. Dat resulteerde in een onvergetelijke symfonie van ritme en emotie. ‘World of Rhythm’ was een viering van diversiteit en creativiteit, waarbij muziek grenzen overwon en mensen van verschillende achtergronden met elkaar verbond. Een ervaring om lang te koesteren.